Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Nesu Nesu [ DJ Remix Version ]


Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Nesu Nesu [ DJ Remix Version ]

Lirik Ojo Nesu Nesu - Syahiba Saufa


Title : Ojo Nesu Nesu
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Alex La Major
Label : Nusantara Channel

Ojo Nesu Nesu Lyrics


ojo nesu nesu sayangku
ojo dumeh dumeh cintaku
gawe awak loro cepet tuo
mangkane ojo ngersulo

tak elus elus kene sliramu
senderno turu ning pundakku
kowe tak tresno lan tak jogo
senengku wis tekan dodo

tresno jalaran soko kulino
kebacut aku wis ra iso lungo
sansoyo nambah cinta sing tak roso
ra pengen pedot sampe tuo

---INTRO---

ojo nesu nesu sayangku
ojo dumeh dumeh cintaku
gawe awak loro cepet tuo
mangkane ojo ngersulo

tak elus elus kene sliramu
senderno turu ning pundakku
kowe tak tresno lan tak jogo
senengku wis tekan dodo

tresno jalaran soko kulino
kebacut aku wis ra iso lungo
sansoyo nambah cinta sing tak roso
ra pengen pedot sampe tuo

ojo nesu nesu sayangku
ojo dumeh dumeh cintaku

Baca Juga : Lirik Lagu Bantalan Tangane - Syahiba Saufa




-->