Lirik Lagu Banyu Langit (Dan Artinya) - Didi Kempot

Lirik Lagu "Banyu Langit" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Banyu Langit (Dan Artinya) - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Banyu Langit


Judul Lagu : Banyu Langit
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lagu Banyu Langit


Sworo angin angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem neng dodoku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng Langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedhine nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng Langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane


Lirik Lagu Banyu Langit Versi Sebelumnya

Banyu langit sing netes ing bumi
Telesono ati iki
Kloro loro rasane batinku iki
Yen ndeleng sing tak tresnani

Banyu langit sing netes ing dalan
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Kepingin njerit suaraku wis ilang
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan
Wis ora seneng noleh wae ora gelem
Ati iki rasane sansoyo peteng

Banyu langit sing netes ing bumi
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Kepingin njerit suaraku wis ilang
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan
Wis ora seneng noleh wae ora gelem
Ati iki rasane sansoyo peteng

Banyu langit sing netes ing bumi
Telesono ati iki
Kloro loro rasane batinku iki
Yen ndeleng sing tak tresnani

Banyu langit sing netes ing dalan
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Terjemahan Lagu "Banyu Langit" Dalam Bahasa Indonesia


"Air Langit"

Suara angin angin yang menggoda hati
Mengingatkan dirimu yang ku cintai
Ingin menangis mengeluarkan air mata di pipi
Lama tak berjumpa walaupun cuma di mimpi

Manjalah manja di dadaku
Sembuhkanlah rasa kangen di hatiku
Manjalah, manjalah ke aku
Biar tak dingin tersiram hujan di malam

Air langit yang ada di atas khayangan
Batu besar terhalang mendungnya hujan
Basahilah hatinya orang yang kasmaran
Setia janji sampai sekarang masih teringat

Dinginnya gunung merapi purba
Turut dengar suaramu ucapkan apa
Dinginnya gunung merapi purba
Yang di Langgeran Wonosari Yogyakarta

Janjinya pergi tak sampai lama lama
Pamit pagi perginya tak sampai sore
Janjinya pergi tak sampai segini lamanya
Sampai kapan kan ku tunggu kedatanganya

Hujan gerimis basahilah baju ini
Dalam dada agar tiada kering memeluk janji
Tiada dusta besarnya aku mencintai
Sampai kapan aku tidak bisa lupa

Dinginnya gunung merapi purba
Turut dengar dirimu ucapkan apa
Dinginnya gunung merapi purba
Yang di Langgeran Wonosari Yogyakarta

Janjinya pergi tak sampai lama lama
Pamit pagi perginya tak sampai sore
Janjinya pergi tak sampai segini lamanya
Sampai kapanpun ku tunggu selamanya