Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Lirik Lagu "Banyu Langit" dari Didi Kempot ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Didi Kempot - Banyu Langit


Judul Lagu : Banyu Langit
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Banyu Langit - Didi Kempot


Sworo angin angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem neng dodoku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng Langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedhine nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng Langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Baca Juga : Lirik Lagu Banyu Langit (versi bahasa indonesia)

Lirik Lagu Banyu Langit Versi Sebelumnya

Banyu langit sing netes ing bumi
Telesono ati iki
Kloro loro rasane batinku iki
Yen ndeleng sing tak tresnani

Banyu langit sing netes ing dalan
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Kepingin njerit suaraku wis ilang
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan
Wis ora seneng noleh wae ora gelem
Ati iki rasane sansoyo peteng

Banyu langit sing netes ing bumi
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Kepingin njerit suaraku wis ilang
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan
Wis ora seneng noleh wae ora gelem
Ati iki rasane sansoyo peteng

Banyu langit sing netes ing bumi
Telesono ati iki
Kloro loro rasane batinku iki
Yen ndeleng sing tak tresnani

Banyu langit sing netes ing dalan
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053