Lirik Lagu AHS - Sio Sio


Lirik Lagu AHS - Sio Sio

Lirik Sio Sio - AHS (Alvian Hendri Setiawan)


Title : Sio Sio
Artist : AHS / Alvian Hendri Setiawan
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Sio Sio Lyrics


bingung aku iseh bingung
cerito ku wes raiso ketulong
wingi kowe iseh ngabari
ning saiki ngopo
kowe ninggal lungo

opo wes ono sing liyo
kurang ku wes raiso mbok tompo
kabeh wes tak perjuangno
ning kenyataane
mung perih neng dodo

aku cen ra sempurno
mung nduwe roso tresno
tulus nggo kowe
ning opo balesane

sio sio aku njogo cerito iki
yen akhire aku sing mbok khianati
nggerus ati iki nangis batin iki
ngerti yen roso tresnomu tok bagi

ra percoyo kowe kok wani tego
ninggal aku sing wes suwe neng uripmu
janji sehidup semati
sing mbok ucap wingi
saiki wis ilang tanpo bukti

---INTRO---

opo wes ono sing liyo
kurang ku wes raiso mbok tompo
kabeh wes tak perjuangno
ning kenyataane
mung perih neng dodo

aku cen ra sempurno
mung nduwe roso tresno
tulus nggo kowe
ning opo balesane

sio sio aku njogo cerito iki
yen akhire aku sing mbok khianati
nggerus ati iki nangis batin iki
ngerti yen roso tresnomu tok bagi

ra percoyo kowe kok wani tego
ninggal aku sing wes suwe neng uripmu
janji sehidup semati
sing mbok ucap wingi
saiki wis ilang tanpo bukti

Baca Juga : Lirik Lagu Dongakno Aku - AHS ft Intan Rahma




-->