Lirik Lagu Bantalan Tangane - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Bantalan Tangane - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Bantalan Tangane


Title : Bantalan Tangane
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Imam Rosyidin
Label : Samudra Record

Bantalan Tangane Lyrics


membyat mayun ombake segoro
gulung gulung lan uber uberan
sing gelem meneng sing biso anteng
kari sing ono kesele

riko kapak awak isun iki
apuwo pikiran kok mbingungi
angger angger riko kok nekani
teko sak njerone ngimpi

mangan aras arasen
katon katonen riko
kepingine turu
bantalan tangane

mangan aras arasen
katon katonen riko
kepingine turu
bantalan tangane

riko kapak awak isun iki
apuwo pikiran kok mbingungi
angger angger riko kok nekani
teko sak njerone ngimpi

---INTRO---

mangan aras arasen
katon katonen riko
kepingine turu
bantalan tangane

mangan aras arasen
katon katonen riko
kepingine turu
bantalan tangane

Baca Juga : Lirik Lagu Menyan - Syahiba Saufa