Lirik Lagu Danang Danzt Feat Jihan Audy - Dongakno Aku


Lirik Lagu Danang Danzt Feat Jihan Audy - Dongakno Aku

Lirik Dongakno Aku - Jihan Audy & Danang Danzt


Title : Dongakno Aku
Artist : Jihan Audy Feat. Danang Danzt
Songwriter : Danang Danzt (Danang Sanjaya)
Label : SCM Records

Dongakno Aku Lyrics


mangkat esuk bali mesti bengi
kadang petok nanging ora mesti
yowes ora popo, aku kudu iso
penting sesuk uripmu iso mulyo

ndelok mburi kadang aku iri
eling kowe sing ono ning ati
mugo gusti ora jeleh le maringi
kowe sabar terus gelem ngenteni

suatu saat nanti bakal tak tepati
kabeh janjiku neng kowe, aku ora bakal lali
mungkin du saiki, nanging kuwi pasti
tetep neng sandingku, terus ngancani aku

dongakno dadi rejeki aku lungo awan bengi
panas udan ra peduli, mergo kowe aku wani
senadyan akeh pacoban neng ngarep ngalangi dalan
alon alon penting tekan, dinggo bebarengan sesuk masa depan

ngati-ati rasah nyawang mburi
kangen kuwi sesuk bakale mari
nugo gusti ora jeleh le maringi
aku sabar terus gelem ngenteni

suatu saat nanti bakal tak tepati
kabeh janjiku neng kowe, aku ora bakal lali
mungkin du saiki, nanging kuwi pasti
tetep neng sandingku, terus ngancani aku

dongakno dadi rejeki aku lungo awan bengi
panas udan ra peduli, mergo kowe aku wani
senadyan akeh pacoban neng ngarep ngalangi dalan
alon alon penting tekan, dinggo bebarengan sesuk masa depan

mugo diberkahi gusti lungamu golek rejeki
terus diparingi lancar, telaten sing penting sabar
dongaku terus nggo kowe ngati ati sak tekane
ra lali ro ngibadahe, kurangi sambate, akehi syukure

Baca Juga : Lirik Lagu Nutupi Laraku - Jihan Audy