Lirik Lagu Jihan Audy - Sermo Ninggal Cerito


Lirik Lagu Jihan Audy - Sermo Ninggal Cerito

Lirik Sermo Ninggal Cerito - Jihan Audy


Title : Sermo Ninggal Cerito
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Damar Budi Ma'ruf (Redsox DPR)
Album : New Monata Khatulistiwa
Label : Khatulistiwa Record

Sermo Ninggal Cerito Lyrics


pilu rasane yen kelingan sliramu
wes saking suwene kowe karo aku
nanging keno opo kowe tego medot tresno
aku kurang opo nganti kowe lungo

biyen janjimu ra bakal ninggal aku
nanging nyatane janjimu mung palsu
mung sandiwara cintamu

wes cukup ngerti wae ro watakmu
wes ora bakal ngemis neng awakmu
aku duwe ati nduwe harga diri
lungamu ra bakal tak tangisi

mung kowe seng ngerti roso ati iki
aku ora gelem pisah nanging aku pasrah
kowe seng tak sayang sak iki wes ilang
kowe mung iso tak sawang

janji tinggal janji lilakno awaku
arep piye maneh iki pancen wes nasibku
kudu medot tresno
di sekseni howo adem seng neng waduk sermo

birune langit ijone cemoro
anyepe banyu jembare sermo
batinku njerit atiku kesekso
sliramu di jodoke wong tuwo

senajan loro isaku mung nrimo
aku percoyo karma kuwi ono
howo adem neng waduk sermo
dadi seksi kowe cidro

mung kowe seng ngerti roso ati iki
aku ora gelem pisah nanging aku pasrah
kowe seng tak sayang sak iki wes ilang
kowe mung iso tak sawang

janji tinggal janji lilakno awaku
arep piye maneh iki pancen wes nasibku
kudu medot tresno
di sekseni howo adem seng neng waduk sermo

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy & Danang Danzt - Dongakno Aku