Lirik Lagu Dongakno Aku - AHS ft Intan Rahma

Lirik Lagu Dongakno Aku - AHS ft Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Dongakno Aku


Title : Dongakno Aku
Artist : Alvian Hendri Setiawan & Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Dongakno Aku Lyrics


mangkat esuk bali mesti mbengi
kadang petok nanging ora mesti
yo wis ora popo aku kudu iso
penting sesok uripmu iso mulyo

ndelok mburi kadang aku iri
eling kowe sing ono ning ati
mugo gusti ora jeleh le maringi
kowe sabar terus gelem ngenteni

suatu saat nanti
bakal tak tepati
kabeh janjiku neng kowe
aku ora bakal lali

mungkin du saiki
nanging kuwi pasti
tetep neng sandingku
terus ngancani aku

dongakno dadi rejeki
aku lungo awan mbengi
panas udan ra perduli
mergo kowe aku wani

senadyan akeh pacoban
neng ngarep ngalangi dalan
alon alon penting tekan
dinggo bebarengan sesok masa depan

INTRO

ngati ati ra sah nyawang mburi
kangen kowe sesok bakale mari
mugo gusti ora jeleh le maringi
aku sabar terus gelem ngenteni

suatu saat nanti
bakal tak tepati
kabeh janjiku neng kowe
aku ora bakal lali

mungkin du saiki
nanging kuwi pasti
tetep neng sandingku
terus ngancani aku

dongakno dadi rejeki
aku lungo awan mbengi
panas udan ra perduli
mergo kowe aku wani

senadyan akeh pacoban
neng ngarep ngalangi dalan
alon alon penting tekan
dinggo bebarengan sesok masa depan

mugo di berkahi gusti
lungamu nggolek rejeki
terus di paringi lancar
telaten sing penting sabar

dongaku terus nggo kowe
ngati ati sak tekane
ra lali ro ngibadahe
kurangi sambate akehi syukure

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Kuate Atimu