Lirik Lagu Sinjo X KrisNKros - Ora Luntur


Lirik Lagu Sinjo X KrisNKros - Ora Luntur

Lirik Lagu Ora Luntur by Sinjo & KrisNKros

Title : Ora Luntur
Artist : Sinjo ft KrisNKros (Sinjo Band)
Songwriter : Dodo Sinjo
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Ora Luntur Lyrics

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wes kadung nyaman
mergo aku wes kadung sayang

salah
aku ngakoni ki pancen salah
salah
tresnani koe sing durung pisah

ngopo ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito kowe esih duweke wong liyo
ning cedakmu kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati kulo niki kedah
kados pundi gusti

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wes kadung nyaman
mergo aku wes kadung sayang

konco konco ngarahke mundur
dianggep wae deknen sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

ngopo ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito kowe esih duweke wong liyo
ning cedakmu kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati kulo niki kedah
kados pundi gusti

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wes kadung nyaman
mergo aku wes kadung sayang

konco konco ngarahke mundur
dianggep wae deknen sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wes kadung nyaman
mergo aku wes kadung sayang

konco konco ngarahke mundur
dianggep wae deknen sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wes kadung nyaman
mergo aku wes kadung sayang

konco konco ngarahke mundur
dianggep wae deknen sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur
nganti tekan tutup umur
tresnoku nganti tutup umur

Baca Juga : Lirik Lagu Bandara Kulon Progo - LSista