Lirik Lagu Bandara Kulon Progo - LSista


Lirik Lagu Bandara Kulon Progo - LSista

Lirik LSista - Bandara Kulon Progo


Title : Bandara Kulon Progo
Artist : LSista
Songwriter : Rizka LSista
Distribution : LSista

Bandara Kulon Progo Lyrics


sak uwene awakku ngenteni kowe
sak uwene atiku nunggu tekane
tanpo kesel aku netegke anggonku laku
amung kanggo mbuktekke tresnoku

dudu mergo welasmu aku ngadeg nengkene
nanging mergo gedhene tresno iki nggo kowe
sewu siji tresno tak lewati nggo atimu
amung kanggo mbuktekke rosoku

mbiyen kowe nate setyo
nresnani aku kanti lilo lan legowo
banjur kowe pamit lungo neng monco
tak tunggu balimu neng kulon progo

pamitmu arep sinau
ora ninggalke tresnoku
senadyan sak uwene wektu
ra biso nyanding awakku

neng bandara kulon progo
mbiyen kowe wes prasetyo
janji yen ora mblenjani
bakal bali tanpo ngliyo ati

INTRO

neng bandara kulon progo
kowe nate prasetyo
bakal bali janji
bakal sehidup semati
urip bebarengan
besok bakal mujudke katresnan
tanpo roso loro
bakal urip tekan tuo

bandara kulon progo
dadi seksi prasetyo
yen tresnoku lan tresnomu
bakal tetep kajogo
nganti sak suwene
kowe bakal tetep tak tunggu
ono neng bandara
kulon progo nyayogyokarto

pamitmu arep sinau
ora ninggalke tresnoku
senadyan sak uwene wektu
ra biso nyanding awakku

neng bandara kulon progo
mbiyen kowe wes prasetyo
janji yen ora mblenjani
bakal bali tanpo ngliyo ati

pamitmu arep sinau
ora ninggalke tresnoku
senadyan sak uwene wektu
ra biso nyanding awakku

neng bandara kulon progo
mbiyen kowe wes prasetyo
janji yen ora mblenjani
bakal bali tanpo ngliyo ati

Baca Juga : Lirik Lagu Gumantung Ing Dodo - LSista