Lirik Lagu JOPER (Jomblo Pengen Rabi) - Putri Kristiya || Dhe Baz


Lirik Lagu JOPER (Jomblo Pengen Rabi) - Putri Kristiya || Dhe Baz

Lirik Putri Kristiya - JOPER (Jomblo Pengen Rabi)


Title : JOPER (Jomblo Pengen Rabi)
Artist : Putri Kristiya
Songwriter : DHE BAZ
Label : Jayameida Record

JOPER (Jomblo Pengen Rabi) Lyrics


gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
sing gelem ngancani
susah seneng nganti mati

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi

sampek saiki aku durung rabi
mergo kahanan uripku iki
durung sempet tak pacari
pdkt wae wes alergi
koyo ngene nasib wong ora duwe

saben dino mesti ono sing bully
mergo nengdi ngendi aku sendiri
kadang aku iri karo kowe
opo wae wes di cepaki
pancen kabeh iki wes dalane

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
sing gelem ngancani
susah seneng nganti mati

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi

---INTRO---

saben dino mesti ono sing bully
mergo nengdi ngendi aku sendiri
kadang aku iri karo kowe
opo wae wes di cepaki
pancen kabeh iki wes dalane

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
sing gelem ngancani
susah seneng nganti mati

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
ben koyo kancane
kulo niki pengen rabi

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi
mugo dungoku di ijabahi

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz - Dewe Wani