Lirik Lagu Salam Kangen Terakhir - Safira Inema


Lirik Lagu Salam Kangen Terakhir - Safira Inema

Lirik Safira Inema - Salam Kangen Terakhir


Title : Salam Kangen Terakhir
Artist : Safira Inema
Songwriter : Arya Astama
Label : SBR - PRO

Salam Kangen Terakhir Lyrics


sepiro gedene roso sing tak jogo
abot tok songgo ijen tanpo bolo konco
perih ono ing dodo
kabeh mung dadi cerito
njogo jodone wong liyo

aku ra ngiro kowe tego mentolo
mungkasi tali janji seng ono ning ati
tak tulis lagu iki
supoyo kowe ngerti
tresnoku utuh neng ati

lagu iki bakal dadi
salam kangen terakhirku
tak tulis nggo sliramu
saksi tangise atiku

lagu iki bakal dadi
garis wates neng uripku
ketulis ning takdirku
kowe ra dadi jodohku

ati iki legowo
kowe nyanding wong liyo
mugo mugo temuo mulyo

---INTRO---

aku ra ngiro kowe tego mentolo
mungkasi tali janji seng ono ning ati
tak tulis lagu iki supoyo kowe ngerti
tresnoku utuh neng ati

lagu iki bakal dadi salam kangen terakhirku
tak tulis nggo sliramu saksi tangise atiku
lagu iki bakal dadi garis wates neng uripku
ketulis ning takdirku kowe ra dadi jodohku

ati iki legowo kowe nyanding wong liyo
mugo mugo temuo mulyo
ati iki legowo kowe nyanding wong liyo
mugo mugo temuo mulyo

Baca Juga : Lirik Lagu Beras Ketan - Safira Inema