Lirik Lagu Sworo Ati - Lina Erlina


Lirik Lagu Sworo Ati - Lina Erlina

Lirik Lina Erlina - Sworo Ati


Title : Sworo Ati
Artist : Lina Erlina
Songwriter : Yusuf Evawanto
Album : Single
Label : DN Pro

Sworo Ati Lyrics


cobo tak laras
tembang iki kanggo kowe
senadjan ra cetho
cubo rungokno

nggowo cerito
atiku sing nandang tresno
kepingin kondo
nanging ora teko mengo

bingung batin iki
nandangi gedene roso
soyo tak empet
soyo nyesek neng dodo

wong manis
tak jaluk kowe ngerteni
lewat tembang iki
tak sambung sworone ati

aku ngerti
kowe ono sing nduweni
aku tresno kowe
senajan ra melu nduwe

ora iso tak apusi batin iki
rungokno iki sworo ati

---INTRO---

cobo tak laras tembang iki kanggo kowe
senadjan ra cetho cubo rungokno
nggowo cerito atiku sing nandang tresno
kepingin kondo nanging ora teko mengo

bingung batin iki nandangi gedene roso
soyo tak empet soyo nyesek neng dodo

wong manis tak jaluk kowe ngerteni
lewat tembang iki tak sambung sworone ati
aku ngerti kowe ono sing ndueni
aku tresno kowe senajan ra melu nduwe

ora iso tak apusi batin iki
rungokno iki sworo ati

wong manis tak jaluk kowe ngerteni
lewat tembang iki tak sambung sworone ati
aku ngerti kowe ono sing ndueni
aku tresno kowe senajan ra melu nduwe

ora iso tak apusi batin iki
rungokno iki sworo ati
rungokno iki sworo ati

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Mboh Ra Mikir