Lirik Lagu Mboh Ra Mikir - Intan Chacha


Lirik Lagu Mboh Ra Mikir - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Mboh Ra Mikir


Title : Mboh Ra Mikir
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Kenool
Label : SBR - PRO

Mboh Ra Mikir Lyrics


tak pikir kok mumet dewe
tak los ke ben sakarepe
aku ngono nyantai wae
seng penting tak nyambut gawe

mbodelmu kok gampang nesu
wes ngerti wong kui keleru
tak omongi malah nesu
lha kok kowe malah nyalahno aku

ora tau sobo ngomah
dolan bengi keliwat wayah
ra mikir anak sekolah
ra mikir susune bocah

wira wiri mrono mrene
koyo ora akeh butuh'e
jare seng penting gayane
motor kredit telat bayare

mboh ra mikir ora mikir
sak karepmu seng penting seneng
mboh ra mikir ora mikir
sak karepmu seng penting seneng

mboh ra mikir ora mikir
sak karepmu seng penting seneng
mboh ra mikir ora mikir
sak karepmu seng penting seneng

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Sepine Wengi