Lirik Lagu Jomblo Bebas - Wf Azizah


Lirik Lagu Jomblo Bebas - Wf Azizah

Lirik Wafiq Azizah - Jomblo Bebas


Title : Jomblo Bebas
Artist : Wafiq Azizah
Songwriter : Hasan Aftershine
Album : New Monata 1 Khatulistiwa
Label : Khatulistiwa Record

Jomblo Bebas Lyrics


loro ning njero ati iki
mergo kowe sing njalari
tresno tulus sing tak jogo
ora nyongko kowe iso tego

aku mung iso nggeguyu
lehku ngrasake polahmu
lungamu ninggalke
loro neng atiku
kowe ngarang cerito
yen kabeh iki mau salahku

wes bola bali kowe mung ngobral janji
lambemu lamis nyatane raono bukti
wes tak ikhlaske senadyan nggerus batine
nyawang kowe pamer seng anyar kae

ora masala ora tak gawe susah
sleman jembar jogja luas jomblo bebas
dan ora maslah ora tak gawe susah
sleman jembar jogja luas jomblo bebas

sak iki aku ngrasake
jebule yo penak dewe
lungo dewe bebas ngopo wae
ora ono kowe nyatane aku biasa wae

Baca Juga : Lirik Lagu Wafiq Azizah - Mahar Cinta




-->