Lirik Lagu Alang Alang - Wandra


Lirik Lagu Alang Alang - Wandra

Lirik Wandra - Alang Alang


Title : Alang Alang
Artist : Wandra
Songwriter : ALI PX
Label : One Nada Record

Alang Alang Lyrics


separuh nyowo rasane mati
weruh riko wes nggendong bayi
janjine bengen sabar nganteni
tapi nyatane sun di tinggal rabi

mung biso nyidem nong njero ati
roso perih batin iki
alang-alang koyo alas tebu
hang sun sayang sing keneng di gugu

ibarat wong welas sun wis kenemenen
mesti nyain angel ngelalekaken
mung ambi riko sun duwe cerito
masyo pungkasane, isun hang loro
kelendy maning jodo sing ono
hang isun pujo wis ambi wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Wandra - Miss Marr Endun