Lirik Lagu Tanpo Suworo - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Tanpo Suworo - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Tanpo Suoro


Title : Tanpo Suworo
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : James AP
Label : Samudra Record

Tanpo Suworo Lyrics


susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh
tanpo suworo riko ngadoh

semene baen
arti welas sun nyang riko
hang bengen riko jaluk
sak nangise

semene baen
arti pengorbanan riko
welase milu ilang
nong janjine

ngomongo baen
dung mulo riko wes bosen
makne sing keseron
ulihe ngangen

nong endi baen
ati soyo mesasagen
gudone ati mergo
sing ngereken

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh
tanpo suworo riko ngadoh

---INTRO---

ngomongo baen
dung mulo riko wes bosen
makne sing keseron
ulihe ngangen

nong endi baen
ati soyo mesasagen
gudone ati mergo
sing ngereken

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh
tanpo suworo riko ngadoh

Baca Juga : Lirik Lagu Lir Pedote Banyu - Syahiba Saufa