Lirik Lagu Sayang Kowe - Sasya Arkhisna

Lirik Lagu Sayang Kowe - Sasya Arkhisna

Lirik Sasya Arkhisna - Sayang Kowe


Title : Sayang Kowe
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : Inest
Label : Rajawali Mitra Musik

Sayang Kowe Lyrics


udan rintik rintik
langite mendung
pelangi pelukismu agung
udane soyo deres
nambahi kangenku
kelingan manise esemu

opo kowe ngerti
mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gede roso tresnoku
mung kango sliramu
sumpah mati aku tresno sliramu

tulung sawangen aku
aku kang setiyo ngenteni
tak suwon kowe biso njogo ati

tulung sawangen aku
aku kang nandang rindu
sumpah mati aku tresno sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Medhot Tresno