Lirik Lagu Tiwas Dadi Koran - Syahiba Saufa Ft. James AP

Lirik Lagu Tiwas Dadi Koran - Syahiba Saufa Ft. James AP

Lirik Syahiba Saufa - Tiwas Dadi Koran


Title : Tiwas Dadi Koran
Artist : Syahiba Saufa & James AP
Songwriter : James AP
Label : Samudra Record

Tiwas Dadi Koran Lyrics


dudu welas isun hang ilang
ugo osing niat nggo memengan
ugo riko biso nerimo
sun gedigi mergo jarak misahno

dudu dunyo hang sun butuhno
mung sesandingan hang isun karepno

kudu sun tegesi hubungan iki
isun megawe riko metu ambi liyane
kudu sun pateni roso iki
isun keringetan ring kono riko geredoan

tiwas dadi koran
timbang dadi omongan
riko lan isun mending pisahan

---INTRO---

dudu welas isun hang ilang
ugo osing niat nggo memengan
ugo riko biso nerimo
sun gedigi mergo jarak misahno

dudu dunyo hang sun butuhno
mung sesandingan hang isun karepno

kudu sun tegesi hubungan iki
isun megawe riko metu ambi liyane
kudu sun pateni roso iki
isun keringetan ring kono riko geredoan

tiwas dadi koran
timbang dadi omongan
riko lan isun mending pisahan

Baca Juga : Lirik Lagu Tanpo Suworo - Syahiba Saufa