Lirik Lagu Lir Pedote Banyu - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Lir Pedote Banyu - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu


Title : Lir Pedote Banyu
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Candra Banyu
Label : Samudra Record

Lir Pedote Banyu Lyrics


ati seru ngarepaken
biso kumpul riko maning
nglalekno kabeh alangan
mlaku nong dalan hang anyar

mulo sun sing tau biso
kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo
tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin
koyo banyu lan lengo
hang isun arepi
koyo lintang lan ulan

biso keloronan
sun lan riko sesandingan
urip bebarengan
sampek mandeke jaman
lir pedote banyu

mulo sun sing tau biso
kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo
tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan sun lan riko sesandingan
urip bebarengan sampek mandeke jaman
lir pedote banyu

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan sun lan riko sesandingan
urip bebarengan sampek mandeke jaman
lir pedote banyu

Baca Juga : Lirik Lagu Nyulayani - Syahiba Saufa