Lirik Lagu Sepurane (Dan Artinya) - Anisa Salma

Lirik Lagu Sepurane (Dan Artinya) - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Sepurane


Title : Sepurane
Artist : Anisa Salma
Songwriter : DHE BAZ
Label : F Pro

Sepurane Lyrics


koyo ngene temen walesanmu
yo mung nggawe gelo neng atiku
opo wae tak turuti
sing dadi kekarepane atimu

koyo ngene temen dalan uripku
tok tinggal ngono wae tanpo welasmu
kowe lungo mbuh ngendi paranmu
ora ngrasakne opo sing tak roso

watuk iso mari
watak di gowo mati

sepurane ..
tresno iki marang sliramu kudu tak lereni
kowe sing tak anti anti
malah mblenjani janji

ora nyono aku ora ngiro
kowe nganti tego ngelarani ati
ojo nganti lali
karma pasti terjadi

---INTRO---

koyo ngene temen dalan uripku
tok tinggal ngono wae tanpo welasmu
kowe lungo mbuh ngendi paranmu
ora ngrasakne opo sing tak roso

watuk iso mari
watak di gowo mati

sepurane ..
tresno iki marang sliramu kudu tak lereni
kowe sing tak anti anti
malah mblenjani janji

ora nyono aku ora ngiro
kowe nganti tego ngelarani ati
ojo nganti lali
karma pasti terjadi

Arti / Terjemahan lagu "Sepurane" dalam bahasa Indonesia

sungguh keterlaluan balasanmu
cuma bikin sakit hatiku
apa saja ku turuti
yang jadi keinginan hatimu

beginilah jalan hidupku
kau tinggalkan begitu saja tanpa belasmu
kamu pergi entah kemana arahmu
tidak merasakan apa yang ku rasakan

batuk bisa sembuh
watak di bawa mati

maafkan ..
cinta ini dengan dirimu harus ku akhiri
kamu yang ku tunggu tunggu
justru mengingkari janji

tak ku sangka aku tidak mengira
kamu sampai tega menyakiti hati
jangan sampai lupa
karma pasti terjadi

Baca Juga : Lirik Lagu Anisa Salma - Los Ora Rewel (LOR)