Lirik Lagu Sewates Kerjo - Vita Alvia

Lirik Lagu Sewates Kerjo - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Sewates Kerjo


Title : Sewates Kerjo
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Mitha Ayu
Label : Aneka Safari Records

Sewates Kerjo Lyrics


kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
di rewangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone

lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

Baca Juga : Lirik Lagu Godong Garing - Vita Alvia