Lirik Lagu Los Ora Rewel (LOR) - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Los Ora Rewel (LOR)

Title : Los Ora Rewel (LOR)
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Fajar
Label : Fajar Pro

Lyrics Los Ora Rewel (LOR)

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

timbang aku mikerne kowe
sing durung tentu mikirne aku
kabeh wis ono sing nentikake
awake dewe mung kari mlakune

pengen urip seneng seneng koyo kancane
nongkrong karo ngopi sepuase

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

yen pancen kowe jodoku
suk mesti bakal ketemu
loske wae anteng ora rewel

INTRO

timbang aku mikerne kowe
sing durung tentu mikirne aku
kabeh wis ono sing nentikake
awake dewe mung kari mlakune

pengen urip seneng seneng koyo kancane
nongkrong karo ngopi sepuase

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

yen pancen kowe jodoku
suk mesti bakal ketemu
loske wae anteng ora rewel

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

yen pancen kowe jodoku
suk mesti bakal ketemu
loske wae anteng ora rewel
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.