Lirik Lagu Los Ora Rewel (LOR) - Anisa Salma

Lirik Lagu Los Ora Rewel (LOR) - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Los Ora Rewel (LOR)


Title : Los Ora Rewel (LOR)
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Fajar
Label : Fajar Pro

Los Ora Rewel (LOR) Lyrics


ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

timbang aku mikerne kowe
sing durung tentu mikirne aku
kabeh wis ono sing nentikake
awake dewe mung kari mlakune

pengen urip seneng seneng koyo kancane
nongkrong karo ngopi sepuase

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

yen pancen kowe jodoku
suk mesti bakal ketemu
loske wae anteng ora rewel

---INTRO---

timbang aku mikerne kowe
sing durung tentu mikirne aku
kabeh wis ono sing nentikake
awake dewe mung kari mlakune

pengen urip seneng seneng koyo kancane
nongkrong karo ngopi sepuase

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

yen pancen kowe jodoku
suk mesti bakal ketemu
loske wae anteng ora rewel

ra usah di gawe mumet
yen uripe pengen slamet
loske wae ora usah rewel

yen pancen kowe jodoku
suk mesti bakal ketemu
loske wae anteng ora rewel

Baca Juga : Lirik Lagu Pager Ayu - Anisa Salma