Lirik Lagu Gerajagan Banyuwangi - Nella Kharisma

Lirik Lagu Gerajagan Banyuwangi - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Gerajagan Banyuwangi


Title : Gerajagan Banyuwangi
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : A. Priyono
Music : Lagista
Label : CR Production

Gerajagan Banyuwangi Lyrics


gerajagan banyuwangi
raono bengi sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
bisik-bisik semayanan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan ring pinggiran
pinggir pesisir gerajagan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng

sir-siran ambi gendhangan
gending asli banyuwangian

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
bisik-bisik semayanan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan ring pinggiran
pinggir pesisir gerajagan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng

sir-siran ambi gendhangan
gending asli banyuwangian

gerajagan banyuwangi
raono dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

Baca Juga : Lirik Lagu Selamat Tinggal Masa Lalu - Nella Kharisma