Lirik Lagu Rembulan - Suliyana

Lirik Lagu Rembulan - Suliyana

Lirik Suliyana - Rembulan


Title : Rembulan
Artist : Suliyana
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Label : Global Musik Era Digital

Rembulan Lyrics


rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing batin tan biso ngelalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howo neng jero barin
pengen tansah sesanding
ya mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki
bakal kasembadan

---INTRO---

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howo neng jero barin
pengen tansah sesanding
ya mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki
bakal kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu Nyandang Roso - Suliyana