Lirik Lagu Bromo Ninggal Janji - Prigel Anjarwening

Lirik Lagu Bromo Ninggal Janji - Prigel Anjarwening

Lirik Prigel Pangayu Anjarwening - Bromo Ninggal Janji


Title : Bromo Ninggal Janji
Artist : Prigel Pangayu Anjarwening
Songwriter : Ima Susanti
Label : SBR PRO

Bromo Ninggal Janji Lyrics


indah ing gemerlip lintang
sing nduwur ning awang awang
ning sayange aku mung biso nyawang

duh indah ing wengi iki
rembulan setyo ngancani
eling marang janji naliko kuwi

sumilire angin wengi
sing biyen ngelus rambutku
ning sayange kowe ra ono sandingku
gawe gelo atiku

aku kan tulus lan tresno
ngugemi tuluse roso
roso tresno ono sak jroning dodo

jenengmu biyen tak tulis
ono uwite cemoro
ora ilang biyen nganti ganti mongso
dadi seksine tresno

pucuking cemoro sing ono lerenge bromo
kangen pingin krungu tembang tembang tresno
kae mego mendung tansah setyo dadi payung
payunge ati sing lagi nandang wuyung

---INTRO---

indah ing gemerlip lintang
sing nduwur ning awang awang
ning sayange aku mung biso nyawang

duh indah ing wengi iki
rembulan setyo ngancani
eling marang janji naliko kuwi

sumilire angin wengi
sing biyen ngelus rambutku
ning sayange kowe ra ono sandingku
gawe gelo atiku

aku kan tulus lan tresno
ngugemi tuluse roso
roso tresno ono sak jeroning dodo

jenengmu biyen tak tulis
ono uwite cemoro
ora ilang biyen nganti ganti mongso
dadi seksine tresno

pucuking cemoro sing ono lerenge bromo
kangen pingin krungu tembang tembang tresno
kae mego mendung tansah setyo dadi payung
payunge ati sing lagi nandang wuyung
payunge ati sing lagi nandang wuyung

Baca Juga : Lirik Lagu Menang Keri - Prigel Anjarwening