Lirik Lagu Berjuang Dewe - Anisa Salma

Lirik Lagu Berjuang Dewe - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Berjuang Dewe


Title : Berjuang Dewe
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Dhe_Baz
Label : Fajar Pro

Berjuang Dewe Lyrics


eneng opo atimu
iseh panggah ora berubah
opo aku ono salah
opo pancen kowe wes ra betah

aku tak sing ngalah
aku tak sing ngalih
wes setengah mati lehku merjuangke kowe
nanging opo kowe ngerti kahanane

opo mergo uwis ono ati sing mbok jogo
ati sing liyo
aku wes legowo

mergo sadar aku udu sing mbok karepno
timbang cerito dadi dowo
akhire mung dadi cidro

kesel aku wis kesel
soyo suwe tok sepelekne
klenger aku yo klenger
berjuang dewe aku gak kuat

wis cukup semene wae
wis ra usah tok jelaske
kowe wong sing tak tresnani
tego ngelarani

aku wong sing kudu lilo
senadyan batinku rung trimo
kowe ra bakal tak gondeli
mergo tresnamu wis di nggo liyane

---INTRO---

kesel aku wis kesel
soyo suwe tok sepelekne
klenger aku yo klenger
berjuang dewe aku gak kuat

wis cukup semene wae
wis ra usah tok jelaske
kowe wong sing tak tresnani
tego ngelarani

aku wong sing kudu lilo
senadyan batinku rung trimo
kowe ra bakal tak gondeli
mergo tresnamu wis di nggo liyane
mergo tresnamu wis di nggo liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Balungan Kere - Anisa Salma