Lirik Lagu Nyandang Roso - Suliyana

Lirik Lagu Nyandang Roso - Suliyana

Lirik Suliyana - Nyandang Roso


Title : Nyandang Roso
Artist : Suliyana
Songwriter : Arif Citenx (AHOJA) & Kiki' Capeng
Label : Bozze Management

Lirik Nyandang Roso


welas isun nong riko
sing ono ibarat hang kanggo umpomo
kari seru sun sandang roso iki
sing bakal ilang sampek sun mati

raino bengi kelingan riko
opo mungkin impi iki bakal nyoto
seru kepingin riko biso sun sandhing
ibarat riko ulan isun hang dadi lintange

welas isun yo nong riko
sun roso nono watese
kenengo dideleng moto
ra cukup langit lan dunyo

welas isun yo nong riko
sun roso nono tunggale
raino bengi isun ndungo
ono dalan ketemune
ngangen. riko
sun angen. riko

hu ye.hu ye
huu .. uu ..

welas isun nong riko
sing ono ibarat hang kanggo umpomo
kari seru sun sandang roso iki
sing bakal ilang sampek sun mati

raino bengi kelingan riko
opo mungkin impi iki bakal nyoto
seru kepingin riko biso sun sandhing
ibarat riko ulan isun hang dadi lintang

welas isun yo nong riko
sun roso nono watese
kenengo dideleng moto
ra cukup langit lan dunyo

welas isun yo nong riko
sun roso nono tunggale
raino bengi isun ndungo
ono dalan ketemune
ngangen. riko
sun angen. riko

hu ye.hu ye
huu .. uu ..

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Sing Mungkin