Lirik Lagu Menang Keri - Prigel Anjarwening

Lirik Lagu Menang Keri - Prigel Anjarwening

Lirik Prigel Anjarwening - Menang Keri


Title : Menang Keri
Artist : Prigel Anjarwening
Songwriter : Inesta
Label : Rajawali Mitra Musik

Menang Keri Lyrics


ora butuh janji nanging butuh bukti
aku uwes kesel kok apusi
kok larani aku kok dustai aku
dengan semua bujuk rayumu

ora butuh bondo ora butuh dunyo
butuhku kowe setiyo
kowe nyulek moto neng ngarepku tego
kowe ngandeng wong wadon liyo

menyang gresik mampir suroboyo
kalah disek aku rapopo
tuku'o kembang neng kutho kediri
sing paling penting aku menang keri

---INTRO---

ora butuh janji nanging butuh bukti
aku uwes kesel kok apusi
kok larani aku kok dustai aku
dengan semua bujuk rayumu

ora butuh bondo ora butuh dunyo
butuhku kowe setiyo
kowe nyulek moto neng ngarepku tego
kowe ngandeng wong wadon liyo

menyang gresik mampir suroboyo
kalah disek aku rapopo
tuku'o kembang neng kutho kediri
sing paling penting aku menang keri

menyang gresik mampir suroboyo
kalah disek aku rapopo
tukuo kembang neng kutho kediri
sing paling penting aku menang keri

Baca Juga : Lirik Lagu Terlalu - Prigel Anjarwening