Lirik Lagu Menang Keri - Prigel Anjarwening

Lirik Lagu Menang Keri - Prigel Anjarwening

Lirik Prigel Anjarwening - Menang Keri

Title : Menang Keri
Artist : Prigel Anjarwening
Songwriter : Inesta
Label : Rajawali Mitra Musik

Lyrics Menang Keri

ora butuh janji nanging butuh bukti
aku uwes kesel kok apusi
kok larani aku kok dustai aku
dengan semua bujuk rayumu

ora butuh bondo ora butuh dunyo
butuhku kowe setiyo
kowe nyulek moto neng ngarepku tego
kowe ngandeng wong wadon liyo

menyang gresik mampir suroboyo
kalah disek aku rapopo
tuku'o kembang neng kutho kediri
sing paling penting aku menang keri

INTRO

ora butuh janji nanging butuh bukti
aku uwes kesel kok apusi
kok larani aku kok dustai aku
dengan semua bujuk rayumu

ora butuh bondo ora butuh dunyo
butuhku kowe setiyo
kowe nyulek moto neng ngarepku tego
kowe ngandeng wong wadon liyo

menyang gresik mampir suroboyo
kalah disek aku rapopo
tuku'o kembang neng kutho kediri
sing paling penting aku menang keri

menyang gresik mampir suroboyo
kalah disek aku rapopo
tukuo kembang neng kutho kediri
sing paling penting aku menang keri

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.