Lirik Lagu Jebule Bojomu - Ilux ID

Lirik Lagu Jebule Bojomu - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu


Title : Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu
Artist : Ilux ID
Songwriter : Prima HP / Wawan
Label : Aneka Safari Records

Jebule Bojomu Lyrics


wis yakin tenan aku tresno kowe
wis yakin tenan kowe sebalike
nyawang mripatmu sajake kowe rindu
persis koyo rasane ning atiku

tak gowo nglamun mangan nganti lali
tak gowo ngimpi nganti males tangi
mantep atiku kowe iki takdirku
ojo kuatir i yang you tunggu

ning koyo samber bledek rasane
sak kolo aku ngonangi kowe
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
oh my god tuhanku jarene tonggomu
sing mbok gandeng jebule bojomu

wis yakin tenan aku tresno kowe
wis yakin tenan kowe sebalike
nyawang mripatmu sajake kowe rindu
persis koyo rasane ning atiku

tak gowo nglamun mangan nganti lali
tak gowo ngimpi nganti males tangi
mantep atiku kowe iki takdirku
ojo kuatir i yang you tunggu

---INTRO---

ning koyo samber bledek rasane
sak kolo aku ngonangi kowe
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
oh my god tuhanku jarene tonggomu
sing mbok gandeng jebule bojomu

ning koyo samber bledek rasane
sak kolo aku ngonangi kowe
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
oh my god tuhanku jarene tonggomu
sing mbok gandeng jebule bojomu

sing mbok gandeng jebule bojomu
sing mbok gandeng jebule bojomu

Baca Juga : Lirik Lagu Balungan Kere - Ilux ID