Lirik Lagu Kowe Pancen Ayu - Arif Citenx

Lirik Lagu Kowe Pancen Ayu - Arif Citenx

Lirik Arif Citenx - Kowe Pancen Ayu


Title : Kowe Pancen Ayu
Artist : Arif Citenx (Ben Edan)
Songwriter : Iwey Skaking (Kapal Tanah)
Distribution : Arif Citenx (Cah Edan)

Kowe Pancen Ayu Lyrics


jan apik arek iki cilik betik
di jak pacaran malah ngajak selingkuhan
niatku tak jak pacaran tenanan
lah ndilalah tibake wis tunangan

ting ting ting aku dadi rodok sinting
jaremu pengen metu karo aku
tak takoni kapan iso ketemu
mas ngenteni lenane pacarku yo

kowe pancen ayu
kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu
ra patut di tiru

kowe pancen ayu
kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu
ra patut di tiru

jane aku yo ngarep pengen ketemu
mimpiku iso nggandeng tanganmu
tak pikir pikir maneh rodok jeru
lah podo wae aku sing pabu

kowe pancen ayu kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu ra patut di tiru
kowe pancen ayu kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu ra patut di tiru

---INTRO---

jan apik arek iki cilik betik
di jak pacaran malah ngajak selingkuhan
niatku tak jak pacaran tenanan
lah ndilalah tibake wis tunangan

ting ting ting aku dadi rodok sinting
jaremu pengen metu karo aku
tak takoni kapan iso ketemu
mas ngenteni lenane pacarku yo

kowe pancen ayu kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu ra patut di tiru
kowe pancen ayu kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu ra patut di tiru

kowe pancen ayu kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu ra patut di tiru
kowe pancen ayu kowe pancen ayu
tumindakmu cah ayu ra patut di tiru

Baca Juga : Lirik Lagu Setengah Sadar Tengah Ilang - Arif Citenx