Lirik Lagu Video Call - James AP feat. Syahiba Saufa

Lirik Lagu Video Call - James AP feat. Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa feat. James AP - Video Call


Title : Video Call
Artist : James AP & Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Music : Melon
Label : Samudra Record

Video Call Lyrics


opo tah osing keroso
riko isun kangeni
opo tah osing rumongso
tekane sun anteni

raino lan bengi
sun lamun lan sun impi

seger seneng rasane
nyanding riko ring kene
sun kabari ulan
sun kabari lintang
kadung biso keloronan

ati sar saran rasane
sun video call larene
kencan liwat hp
masio sing ring kene
nyudo roso kangene

sabar hang sabar sulung
ojo nggawe sun bingung
entenono ulan meledung
tanggal limolas jowo mulih kampung

isun arep madang, katon rupan riko
isun arep ngombe, katon esem riko
arep mapan turu, eleng ambi riko
meluk bantal guling, serto meluk riko

gedigi anane isun lan riko
sing saben dino biso keloronan

---INTRO---

seger seneng rasane
nyanding riko ring kene
sun kabari ulan
sun kabari lintang
kadung biso keloronan

ati sar saran rasane
sun video call larene
kencan liwat hp
masio sing ring kene
nyudo roso kangene

sabar hang sabar sulung
ojo nggawe sun bingung
entenono ulan meledung
tanggal limolas jowo mulih kampung

isun arep madang, katon rupan riko
isun arep ngombe, katon esem riko
arep mapan turu, eleng ambi riko
meluk bantal guling, serto meluk riko

gedigi anane isun lan riko
sing saben dino biso keloronan

opo tah osing keroso
riko isun kangeni
opo tah osing rumongso
tekane sun anteni

raino lan bengi
sun lamun lan sun impi

Baca Juga : Lirik Lagu Gemantung Roso - Syahiba Saufa