Lirik Lagu Setengah Sadar Tengah Ilang - Arif Citenx

Lirik Lagu Setengah Sadar Tengah Ilang - Arif Citenx

Lirik Arif Citenx - Setengah Sadar Tengah Ilang


Title : Setengah Sadar Tengah Ilang
Artist : Arif Citenx
Songwriter : Arif Citenx
Distribution : Arif Citenx (Cah Edan)

Setengah Sadar Tengah Ilang Lyrics


aku tansah kelingan
howone seh durung ilang
biyen kowe sing tak sayang
saiki uwes ilang

rasane koyok ngayang
setengah sadar tengah ilang
kelingan waktu pacaran
susah seneng koyok bojoan

wes ra eling karo janjine
ra bakal pisah nganti kuwade
tanpo alasan tego ninggalke
ketoke setyo malah ngelarakne

---INTRO---

aku tansah kelingan
howone seh durung ilang
biyen kowe sing tak sayang
saiki uwes ilang

rasane koyok ngayang
setengah sadar tengah ilang
kelingan waktu pacaran
susah seneng koyok bojoan

wes ra eling karo janjine
ra bakal pisah nganti kuwade
tanpo alasan tego ninggalke
ketoke setyo malah ngelarakne

Baca Juga : Lirik Lagu Usum Manten - Arif Citenx