Lirik Lagu Sundul Langit - Risma

Lirik Lagu Sundul Langit - Risma

Lirik Risma - Sundul Langit


Title : Sundul Langit
Artist : Risma
Songwriter : Aby Wangi
Label : Garuda Record

Sundul Langit Lyrics


senajan aku lungo ninggalke sliramu
amergo pingin nyenengke uripmu
tresno sing gede gawe tekate atiku
kepiye carane gawe bungah atimu

janjimu ra bakal ninggalake aku
kowe kanti ngenteni tekanku
sing tak jaluk ning sliramu ndungo kanggo aku
enggal bali rabi karo awakmu

tresnoku sundul langit
paribasan nembus panas nembus udan
ra bakalan luntur najan ketutup mendung
wes kadung kebuntel janjimu

tresnoku sundul langit
ora ono sing iso ngalang ngalangi
banter aruse segoro adoh dalan tak liwati
kepingine nyanding sliramu

---INTRO---

janjimu ra bakal ninggalake aku
kowe kanti ngenteni tekanku
sing tak jaluk ning sliramu ndungo kanggo aku
enggal bali rabi karo awakmu

tresnoku sundul langit
paribasan nembus panas nembus udan
ra bakalan luntur najan ketutup mendung
wes kadung kebuntel janjimu

tresnoku sundul langit
ora ono sing iso ngalang ngalangi
banter aruse segoro adoh dalan tak liwati
kepingine nyanding sliramu

tresnoku sundul langit
paribasan nembus panas nembus udan
ra bakalan luntur najan ketutup mendung
wes kadung kebuntel janjimu

tresnoku sundul langit
ora ono sing iso ngalang ngalangi
banter aruse segoro adoh dalan tak lewati
kepingine nyanding sliramu
kepingine nyanding sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Suwi Suwi - Donna Jello