Lirik Lagu Eny Sagita - Sayang Kowe (Udan Rintik Rintik)

Lirik Lagu Eny Sagita - Sayang Kowe (Udan Rintik Rintik)

Lirik Sayang Kowe (Udan Rintik-Rintik) - Eny Sagita


Title : Sayang Kowe
Artist : Eny Sagita
Songwriter : Inesta
Label : ENY'S Production

Lyrics Sayang Kowe


udan rintik-rintik langite mendung
pelangi pelukismu agung
udane soyo deres, nambahi kangenku
kelingan manise esemmu

opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gedi roso tresnaku, mung kanggo sliramu
sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
tak suwun kowe biso njogo ati
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

---INTRO---

opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gedi roso tresnaku, mung kanggo sliramu
sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
tak suwun kowe biso njogo ati
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
tak suwun kowe biso njogo ati
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Cemoro Soge - Eny Sagita