Lirik Lagu Intan Chacha - Liontin

Lirik Lagu Intan Chacha - Liontin

Lirik Liontin - Intan Chacha


Title : Liontin
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Jithul S
Album : Duta Nirwana Vol. 5 “KEMBANG PROBOLINGGO”
Label : Milady Record

Lyrics Liontin


liontinku wes tok tompo
nalikane ing ngayogyokarto
sumendal mayang atiku
tak sawang kembeng netramu

liontinku wis mbok tompo
pinongko talineng tresno
liontinku mripat kuning
werdine tansaho eling

liontin riwayate
ojo nganti kok ilangke
liontin sesulihe
tansah sumanding kalunge

liontin ngayogyokarto
mencorong madangi dodo
ojo nganti kok pisahke
pengen gandeng saklawase

---INTRO---

liontinku wes tok tompo
nalikane ing ngayogyokarto
sumendal mayang atiku
tak sawang kembeng netramu

liontinku wis mbok tompo
pinongko taline tresno
liontinku mripat kuning
werdine tansaho eling

liontin riwayate
ojo nganti kok ilangke
liontin sesulihe
tansah sumanding kalunge

liontin ngayogyokarto
mencorong madangi dodo
ojo nganti kok pisahke
pengen gandeng saklawase

Baca Juga : Lirik Lagu Haning - Intan Chacha