Lirik Lagu Safira Inema - Manah Ati

Lirik Lagu Safira Inema - Manah Ati

Lirik Manah Ati - Safira Inema


Title : Manah Ati
Artist : Safira Inema
Songwriter : Inesta
Label : Rajawali Mitra Musik

Lyrics Manah Ati


kepanah atiku
nyawang endahe parasmu
kelewat - lewat
pingin nyanding sliramu

manise madu
iseh manis esemu
terpampang ngodong waru
roso tresno jroning dodoku

tak sawang sawang
sorote netromu
nyimpen tresno ning atimu
soyo keroso kangen sliramu
yekti biso ketemu

sliramu memanike kalbu
sumpah mati kepanah atiku

kepanah atiku
nyawang endahe parasmu
kelewat - lewat
pingin nyanding sliramu

manise madu
iseh manis esemu
terpampang ngodong waru
roso tresno jroning dodoku

tak sawang sawang
sorote netromu
nyimpen tresno ning atimu
soyo keroso kangen sliramu
yekti biso ketemu

sliramu memanike kalbu
sumpah mati kepanah atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Wedi Kelangan - Prigel Anjarwening