Lirik Lagu Cemoro Soge - Eny Sagita ft Sarah Brillian

Lirik Lagu Cemoro Soge - Eny Sagita ft Sarah Brillian

Lirik Eni Sagita - Cemoro Soge


Title : Cemoro Soge
Artist : Eny Sagita ft Sarah Brillian
Songwriter : Joker Berwarna
Album : Sagita live Pantai Soge Pacitan
Distribution : Omah Potret

Lyrics Cemoro Soge


wedang ireng neng pinggir segoro soge
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
ning pinggir segoro kidul pasir alus sing ngancani
ombak gumblegar dadi saksi kangenku

pingin ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki

abang candik ayu semburat apik wernone
ngelingake marang manise esemmu

pacitan dadi cerito
roso kangen jeroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

===INTRO===

wedang ireng neng pinggir segoro soge
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
ning pinggir segoro kidul pasir alus sing ngancani
ombak gumblegar dadi saksi kangenku

pingin ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki

abang candik ayu semburat apik wernone
ngelingake marang manise esemmu

pacitan dadi cerito
roso kangen jeroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto
sineksen cemoro urang dadi nyoto

Baca Juga : Lirik Lagu Eny Sagita - Sante Wae Mak