Lirik Lagu Sempurno - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sempurno - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Sempurno


Title : Sempurno
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Label : Aneka Safari Record

Lirik Sempurno


hang isun karepi
yo mung welase
hang isun anteni
yo mung jawabe

opo tah riko
seng tau rumongso
mergo welas sun iki
yo mung kanggo riko

bakale sun gawe seneng orep riko
sun tekati jiwo rogo

welasono isun koyo sun welas nyang riko
ojo riko kiro welas iki sandiworo
welasono isun koyo sun welas nyang riko
ojo riko kiro welas iki sandiworo

mung riko nong moto
hang katon sempurno
nono maning wong liyo

===INTRO===

hang isun karepi
yo mung welase
hang isun anteni
yo mung jawabe

opo tah riko
seng tau rumongso
mergo welas sun iki
yo mung kanggo riko

bakale sun gawe seneng orep riko
sun tekati jiwo rogo

welasono isun koyo sun welas nyang riko
ojo riko kiro welas iki sandiworo
welasono isun koyo sun welas nyang riko
ojo riko kiro welas iki sandiworo

mung riko nong moto
hang katon sempurno
nono maning wong liyo

welasono isun koyo sun welas nyang riko
ojo riko kiro welas iki sandiworo
welasono isun koyo sun welas nyang riko
ojo riko kiro welas iki sandiworo

mung riko nong moto
hang katon sempurno
nono maning wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lilin