Lirik Lagu Lilin - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Lilin - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Lilin


Title : Lilin
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Label : Samudra Record

Lirik Lilin


opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing jaluk paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing golek paran paran
mung welas isun biso riko tompo

isun iki mung lilin
hang sing ono artine
nawi biso ngurupi lan madangi atin riko
ya duh eman
ya duh eman

===INTRO===

opo tah salah dung isun demen nyang riko
teko ati hang paling jeru
opo tah duso dung isun welas nyang riko
hang suwi sun pendem ring dodo

isun sing jaluk paran paran
isun sing ulap ambi dunyo
isun sing golek paran paran
mung welas isun biso riko tompo

isun iki mung lilin
hang sing ono artine
nawi biso ngurupi lan madangi
atin riko ya duh eman
ya duh eman

isun iki mung lilin
hang sing ono artine
nawi biso ngurupi lan madangi
atin riko ya duh eman
ya duh eman

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Mungkin