Lirik Lagu Udan Tangis - Mala Agatha

Lirik Lagu Udan Tangis - Mala Agatha

Lirik Mala Agatha - Udan Tangis


Title : Udan Tangis
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Koming
Album : Radio Hits
Label : Aneka Safari Records

Lirik Udan Tangis


kowe sing tak sayang
kowe sing tak eman
njeroning ati ra ono aran liyan

panas tak iyupi
udan tak kudungi
kanggo kowe opo tak elungke

nanging balesanmu
koyo ngene karo aku
tego mbagi ati ingkar janji

pacarane karo aku
ning mbojone ro wong liyo
ra nyongko janjimu suloyo

getun aku kenal kowe
nyapo biyen tak sayangi
udan tangis sak jeroning atiku

===INTRO===

kowe sing tak sayang
kowe sing tak eman
njeroning ati ra ono aran liyan

panas tak iyupi
udan tak kudungi
kanggo kowe opo tak elungke

nanging balesanmu
koyo ngene karo aku
tego mbagi ati ingkar janji

pacarane karo aku
ning mbojone ro wong liyo
ra nyongko janjimu suloyo

getun aku kenal kowe
nyapo biyen tak sayangi
udan tangis sak jeroning atiku

pacarane karo aku
ning mbojone ro wong liyo
ra nyongko janjimu suloyo

getun aku kenal kowe
nyapo biyen tak sayangi
udan tangis sak jeroning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Lope Lope