Lirik Nella Kharisma - Saben Wengi Sendirian


Title : Saben Wengi Sendirian
Artist : Nella Kharisma
Album : Single
Label : Mega Record / SMM Production

Lirik Saben Wengi Sendirian


aku mung arep di tresnani
ku hanya ingin di senengi
aku hanya ngarep kamu belai
aku hanya ingin dimengerti

aku ora bakal njaluk mobil
dan juga omah yang gede
saben wengi aku sendirian
ra ono kamu nang kene

saben dalan aku sendirian
ora ono sing ngancani
saben wengi turu sendirian
tak ada kamu nang kene

aku hanya ngarep kamu belai
aku hanya ingin dimengerti

aku ora bakal njaluk mobil
dan juga omah yang gede
saben wengi aku sendirian
ra ono kamu nang kene

saben dalan aku sendirian
ora ono sing ngancani
saben wengi turu sendirian
tak ada kamu nang kene

saben wengi aku sendirian
ra ono kamu nang kene

saben dalan aku sendirian
ora ono sing ngancani
saben wengi turu sendirian
tak ada kamu nang kene

saben wengi aku sendirian
ra ono kamu nang kene

saben dalan aku sendirian
ora ono sing ngancani
saben wengi turu sendirian
tak ada kamu nang kene

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Ora Dolan