Lirik Lagu Linak Litu Linggo Lico - Jihan Audy

Lirik Lagu Linak Litu Linggo Lico - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Linak Litu Linggo Lico


Title : Linak Litu Linggo Lico
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Antok ilham wijaya
Album : Sagita Jember Vol. 2
Label : DSA Record

Lirik Linak Litu Linggo Lico


iki pitutur soko wong tuwo
aku mung sak dermo ngilingno
lewat lagu iki sing tak
nyanyekno mugo biso di trimo

iki pangiling kanggo kawulo mudo
ugo pangiling kanggo poro wong tuwo
urip pisan jo di gawe sembrino
yen ra gelem urip sengsoro

li nak litu linggo lico
lali anak lali putu
lali tonggo lali konco
gaplek pringkilan uwis
tuwek petakilan golek opo

main madat madon maling
ugo mendem ayo podo di tinggalno
molimo iku larangan agomo
ugo larangan negoro

ngelingno konco ngelingono
urip iki hang mung sedelo

iki pitutur soko wong tuwo
aku mung sak dermo nglingno
lewat lagu iki sing tak
nyanyekno mugo biso di trimo

iki pangiling kanggo kawulo mudo
ugo pangiling kanggo poro wong tuwo
urip pisan jo di gawe sembrino
yen ra gelem urip sengsoro

li nak litu linggo lico
lali anak lali putu
lali tonggo lali konco
gaplek pringkilan uwis
tuwek petakilan golek opo

main madat madon maling
ugo mendem ayo podo di tinggalno
molimo iku larangan agomo
ugo larangan negoro

li nak litu linggo lico
lali anak lali putu
lali tonggo lali konco
gaplek pringkilan uwis
tuwek petakilan golek opo

main madat madon maling
ugo mendem ayo podo di tinggalno
molimo iku larangan agomo
ugo larangan negoro

ngelingno konco ngelingono
urip iki hang mung sedelo
ngelingno konco ngelingono
urip iki hang mung sedelo

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Undangan Rabi