Lirik Bayu G2B - Kesuwen Jomblo


Title : Kesuwen Jomblo
Artist : Bayu G2B
Songwriter : Bayu G2B
Album : Single
Label : G2B Production

Lirik Kesuwen Jomblo


mergo kesuwen jomblo
mikire ngawur, ngomonge ngelantur
mlaku karo kukur kukur
ngguya ngguyu dewe koyo wong ngelindur

yen pas ketemu wong wedok
malah plonga plongo koyo wong pekok
arep nembak maju mundur
telat leh nembung jodohmu bakal kabur

ati ati sing iseh dadi jomblo
ojo kesuwen ndak dadi joko tuo
efek sampinge ngalahke obat puyeng
nyawang wong ayu howone mung spaneng

pancen jodoh kuwi wes ono sing ngatur
nanging yen kesuwen jodohmu iso kabur
ibarate kecap mesti nomer siji
akehke promosi mesti mengko ono sing nyantol siji

rasah dipikir jeru yen jodohmu gung ketemu
sing penting kuatno atimu
akehke leh mu ndungo men cepet entuk jodoh
sing penting ora nikung bojone konco

mergo kesuwen jomblo, mikire ngawur, ngomonge ngelantur
mlaku karo kukur kukur, ngguya ngguyu dewe koyo wong ngelindur
yen pas ketemu wong wedok, malah plonga plongo koyo wong pekok
arep nembak maju mundur, telat leh nembung jodohmu bakal kabur

jarene jodoh kuwi ora bakal kijolan
yen mung ngenteni kapan entuk pasangan
nggolek pendamping kuwi sakjane gampang
sing anel kuwi nggolek sing tenanan sayang

seko akehe wong wedok mesti ono sing cocok
seko siji tekan sepuluh mesti ono sing luluh
ojo kuwatir yen nganti ra kumanan
iseh akeh janda janda muda sing butuh belaian

rasah dipikir jeru yen jodohmu gung ketemu
sing penting kuatno atimu
akehke leh mu ndungo men cepet entuk jodoh
sing penting ora nikung bojone konco

mergo kesuwen jomblo, mikire ngawur, ngomonge ngelantur
mlaku karo kukur kukur, ngguya ngguyu dewe koyo wong ngelindur
yen pas ketemu wong wedok, malah plonga plongo koyo wong pekok
arep nembak maju mundur, telat leh nembung jodohmu bakal kabur

mergo kesuwen jomblo, mikire ngawur, ngomonge ngelantur
mlaku karo kukur kukur, ngguya ngguyu dewe koyo wong ngelindur
yen pas ketemu wong wedok, malah plonga plongo koyo wong pekok
arep nembak maju mundur, telat leh nembung jodohmu bakal kabur

Baca Juga : Lirik Lagu Bayu G2B - Tresno Ing Parangtritis