Lirik Lagu Aku Ora Dolan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Aku Ora Dolan - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Aku Ora Dolan


Title : Aku Ora Dolan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi kempot
Album : Virgo Musik Vol 2
Label : DSA Record

Lirik Aku Ora Dolan


ketutup lawange tresnamu
kalingan wong sing ono atimu
rasane remuk jroning uripku
ajur mumur koyo pari ketutu

tekaku nyunggi roso tresno
nyidam kangen suwene wis pirang warso
nyatane aku mung nemu gelo
tego tenan kowe seneng karo sopo

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane
kanggo kowe

tekaku nyunggi roso tresno
nyidam kangen suwene wis pirang warso
nyatane aku mung nemu gelo
tego tenan kowe seneng karo sopo

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane
kanggo kowe

aku lungo ora dolan
aku lungo golek pangan

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane
kanggo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Jadian