Lirik Lagu Aku Ora Dolan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Aku Ora Dolan - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Aku Ora Dolan

Title : Aku Ora Dolan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi kempot
Album : Virgo Musik Vol 2
Label : DSA Record

Lyrics Aku Ora Dolan

ketutup lawange tresnamu
kalingan wong sing ono atimu
rasane remuk jroning uripku
ajur mumur koyo pari ketutu

tekaku nyunggi roso tresno
nyidam kangen suwene wis pirang warso
nyatane aku mung nemu gelo
tego tenan kowe seneng karo sopo

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane
kanggo kowe

tekaku nyunggi roso tresno
nyidam kangen suwene wis pirang warso
nyatane aku mung nemu gelo
tego tenan kowe seneng karo sopo

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane
kanggo kowe

aku lungo ora dolan
aku lungo golek pangan

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggane
kanggo kowe

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.