Lirik Lagu Tresno Ing Parangtritis - Bayu G2B

Lirik Lagu "Tresno Ing Parangtritis" dari Bayu G2B. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Bayu G2B. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Ing Parangtritis - Bayu G2B

Lirik Bayu G2B - Tresno Ing Parangtritis


Title : Tresno Ing Parangtritis
Artist : Bayu G2B
Songwriter : Bayu G2B
Album : Single

Lirik Tresno Ing Parangtritis


udah ning parangtritis, ono crito gawe tangis
kowe ninggal aku, gawe batinku keiris
opo kowe kelingan naliko jaman semono
tresnomu tak tompo, jare kowe arep setyo

wes bola bali aku nrimo kowe ngelarani aku
loro ning ati tembus sakjroning atiku
ngempet batin iki mendem loro lan kuciwo
mergo tresnomu saiki wes kanggo wong liyo

sakbendino isone mung nangis
naliko kelingan pas dewe ning parangtritis
kowe medot tresnoku tanpo sebab alesan
tiwas aku setyo eh jebul malah kapusan

kowe sing tak tresno malah tego gawe loro
tresnoku kang suci mbok bagi karo wong liyo
wes cukup cukup sakmene cerito kowe ro aku
mending aku mundur timbangane aku sing ajur

saktenane ati iki nganti nangis getih
pas ngerti tresnoku sanes tresno sing mbok pilih
kowe luwih ngaboti pilihanmu sing anyar
timbangane loro ati luwih apik dewe bubar

nadyan awakku iki isih tresno sliramu
nanging kabeh kari kenangan masa laluku
isone mung ikhlas kowe ninggalke aku
mugo aku cepet oleh penggantimu

ombak ning tengah segoro, pasir putih nang tepinan
atiku kelaran wes dadi korban katresnan
opo kabeh tresno kudu butuh pengorbanan
timbang loro ati mendingan aku kelangan

kowe sing tak tresno malah tego gawe loro
tresnoku kang suci mbok bagi karo wong liyo
wes cukup cukup sakmene cerito kowe ro aku
mending aku mundur timbangane aku sing ajur

kowe sing tak tresno malah tego gawe loro
tresnoku kang suci mbok bagi karo wong liyo
wes cukup cukup sakmene cerito kowe ro aku
mending aku mundur timbangane aku sing ajur

Baca Juga : Lirik Lagu Bayu G2B - Cinta Yang Sempurna