Lirik Lagu Korban Janji - Via Vallen

Lirik Lagu "Korban Janji" dari Via Vallen. Lagu ini di ciptakan oleh Andri Priyanta ( Guyon Waton ). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Korban Janji - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Korban Janji


Title : Korban Janji
Artist : Via Vallen
Songwriter : Andri Priyanta ( Guyon Waton )
Music : OM SERA
Label : Perdana Record

Lirik Korban Janji


tanpo welas kowe lungo biyen kae
raono mesakne aku sithik wae
ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
tersakiti sendiri di malam itu

kowe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

kowe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Pondok Cinta