Lirik Lagu Kapilut

Lirik Lagu "Kapilut" dari Arum. Lagu ini di ciptakan oleh Mukijan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kapilut

Lirik Arum - Kapilut


Title : Kapilut
Artist : Arum
Songwriter : Mukijan
Label : Teta Record

Lirik Lagu Kapilut


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati ra biso jenjem

Koyo ra biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh yen kadulu
Nanging caket sak jroning batinku
Nggonku nandang tresno iki
Wes kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wus kapilut
Saebo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu

Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah renggu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo ra biso ngoncati
Saben wanci tansah anggodo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh yen kadulu
Nanging caket sak jroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
Wus kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wis kepilut
Saebo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Podang Kuning