20 Nov 2017


Judul Lagu : Pacar Cah Ndeso
Ciptaan : Dwi Subagio
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Pacar Cah Ndeso - Nella Kharisma


Aku nduweni pacar omahe neng ndeso
Saben aku merono suguhane telo
Tapi iki sing jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan dunyo

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
Tak kangeni saben dino

INTRO

Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
Yo ora popo bapake sing jenenge pak Joko
Sering nuturi aku ati ati yen makaryo
Mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
Mengko selak tuwo

INTRO

Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
Saben aku merono suguhane telo
Tapi iki sing jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan dunyo

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
Tak kangeni saben dino

INTRO

Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
Yo ora popo bapake sing jenenge pak Joko
Sering nuturi aku ati ati yen makaryo
Mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
Mengko selak tuwo