Lirik Lagu Pacarku Cah Ndeso - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Pacarku Cah Ndeso" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Dwi Subagio. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pacarku Cah Ndeso - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Pacar Cah Ndeso


Judul Lagu : Pacar Cah Ndeso
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : Dwi Subagio
Genre : Dangdut

Lirik Pacar Cah Ndeso


Aku nduweni pacar omahe neng ndeso
Saben aku merono suguhane telo
Tapi iki sing jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan dunyo

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
Tak kangeni saben dino

Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
Yo ora popo bapake sing jenenge pak Joko
Sering nuturi aku ati ati yen makaryo
Mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
Mengko selak tuwo

Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
Saben aku merono suguhane telo
Tapi iki sing jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan dunyo

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
Tak kangeni saben dino

Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
Yo ora popo bapake sing jenenge pak Joko
Sering nuturi aku ati ati yen makaryo
Mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
Mengko selak tuwo