Lirik Lagu Podang Kuning


Judul Lagu : Podang Kuning
Ciptaan : Dhalang Darno
Penyanyi : Ny. Ninik Kasihati
Genre : Langgam Campursari

Lirik Podang Kuning


Esuk awan ning omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki seng tak sayang
Mubeng mubeng mider anggonku mideri
Ora kroso esuk awan nganti bengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyayang
kleyang kleyang tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindik soko kadoan
Sarwi ngoceh deweke ngalih pencokan

E-la kae tak suwun mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Seret ireng tak sawang tambah manise
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute bendho

Baca Juga : Lirik Lagu Bung Karno Putro Fajar

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM