Lirik Lagu Yesika Krisdayanti - Lintang Katresnan


Lirik Lagu Yesika Krisdayanti - Lintang Katresnan

Lirik Lagu Lintang Katresnan by Yesika Krisdayanti. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Lintang Katresnan
Artist : Yesika Krisdayanti
Songwriter : Yesika Krisdayanti
Album : Single
Label : Samasta Record
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Lintang Katresnan Lyrics

sumilire angin ndalu
ngancani sepi ku
kang tansah nunggu
pepujaning atiku

roso tresna ning atiku
soyo nambah jerumring slirahmu
kang dadi manik ing kalbu

padang rembulan ra iso nandingi
esem mu kang rumesep ing ati
cahyane lintang ra iso nambani
ati kang kasmaran iki

roso iki tondo yekti
tresna kang suci
mung kanggo slirahmu pepujaning ati

liwat lirih swara angin
tulung kandakno kangenku
muga gusti ngrestui
tansah nyawiji tekane pati

---INTRO---

roso tresna ning atiku
soyo nambah jerumring slirahmu
kang dadi manik ing kalbu

padang rembulan ra iso nandingi
esem mu kang rumesep ing ati
cahyane lintang ra iso nambani
ati kang kasmaran iki

roso iki tondo yekti
tresna kang suci
mung kanggo slirahmu pepujaning ati

liwat lirih swara angin
tulung kandakno kangenku
muga gusti ngrestui
tansah nyawiji tekane pati

roso iki tondo yekti
tresna kang suci
mung kanggo slirahmu pepujaning ati

liwat lirih swara angin
tulung kandakno kangenku
muga gusti ngrestui
tansah nyawiji

roso iki tondo yekti
tresna kang suci
mung kanggo slirahmu pepujaning ati

liwat lirih swara angin
tulung kandakno kangenku
muga gusti ngrestui
tansah nyawiji tekane pati

Baca Juga : Lirik Lagu Woro Widowati - Siji Saklawase